Publicerat: /

Titel.

Och så vaknar du mitt i natten av att kroppen är så frusen att det känns som minus grader, din hals är så torr att du tror att du befinner dig i den torraste öknen som människan någonsin skådat.
Du kollar på klockan. 10 minuter innan den ska ringa. Men det känns som mitt i natten, varför är det så mörkt ute..
Fan helvete hur kunde din kropp göra så mot dig. Sömnen är det viktigaste och bästa du har här i livet. 
Du drar täcket över huvudet och vänder dig om.

Publicerat: / Cirton- naken

En liten bit.

Man går runt som på äggskal gjort av brinnande glas. Det skär din själ itu och sönder, du har tappat förmågan att förstå livets mening.  
 
Du förändras utan att ens märka av det men tycker att alla andra har förändrats och vänt sig emot dig. Det som hände var att jag blev en helt annan, en skugga av honom. Så som han ville att jag skulle vara. 
 
Jag var inte längre mig själv och jag kunde inte känna igen mig när jag tittade mig i speglen. Men ändå trodde jag att spegelbilden som tittade tillbaka på mig att det var jag. Helt bortkommen och förvirrad utan själ gick jag runt och var förbannad över allt som var bra.     
Jag gömde mig bakom en mask stor som hela helvetet och levde där i elden även om det gjorde ont.
 
Att ständigt vara rädd för att man inte duger, att bli kallad en massa saker och bli slagen av den man har gett sitt hjärta är någonting som förstör hela ens självbild. 
Det förändrar dig, hela dig och du tror att allt djävulen säger är sant.
Men jag tog mig ur och blev fri, trodde jag. 
 
Jag kunde inte ana att det skulle bli en ännu längre resa tillbaka och jag trodde aldrig att någon man har anförtrott sig åt, den som sa att den skulle finnas där för mig när jag behövde skulle kunna vända detta emot mig och säga "det är säkert ditt eget fel att du blev slagen"
 
Vägen tillbaka till mitt liv har varit en jobbig väg och för det mesta har jag känt mig ensam men nu känner jag äntligen att jag är på rätt väg. 
 
Jag blev gråtfärdig igår när jag insåg att jag för första gången har haft ett sådant lugn i min själ att jag kunde njuta av att sitta hemma och läsa. Jag NJÖT av det som jag gjorde förr i tiden innan misshandeln i min nära relation.
 
Jag vill tacka alla mina nära och kära, alla främlingar som har stöttat och hjälp mig.
 
4 år senare..
Här är jag med en stor bit tillbaka.

Publicerat: / Cirton- tänker

Jag är en fjäril.

Hur ska man klara av att bestämma hur man ska göra med sitt liv och vem som ska få ta del av det och hur man ska göra åt saker man inte är nöjd med. 
 
Jag började fundera på lite olika saker, människor och situationer, vad jag tycker om allt och alla. 
Jag gillar glitter, jag gillar glädje.. 
Det jag inte känner någon glittrande glädjande känsla över längre bestämde jag att det får gå helt och hållet eller läggas åt sidan så länge jag känner att det behövs. 
Jag ber om ursäkt om folk tar illa vid sig och blir besvikna men det viktigaste i mitt liv just nu är JAG. 
 

Like a butterfly, am growing and changing and finding my true colors in life.
I am finding my wings so I can fly soon and be on my way.

 

 
 

 


Cirton

Jag dansar som en idiot och hoppas att du ser när jag hoppar upp och ner. Jag dansar som en idiot..