Publicerat: / Cirton- tänker

Rubrik*

Jag trodde det var den hemliga ingången
till världarnas hemligheter.
Jag fann bara vägen till det stora livet
som vi alla skriker efter.
Jag tänker visa mina sönderklippta vingar
följ med mig.

Publicerat: / Cirton- tänker

Vinter eller sommar?

Solen väcker oss på morgonen med värme och hopp om en ny ljusare tid. Vi känner oss förhoppningsfulla av att lyckan kommer till oss snart igen. Vi får en varm känsla i kroppen som påminner oss om glädje och ett problemfritt liv. 
Vi sätter på musik på hög volym och känner att nu äntligen är den älskade sommaren bara runt hörnet på grannhuset.
 
Meteorologen på TVn visar en Sverige karta fullt med små gula solar utan några moln och lovar oss tio grader varmt hela dagen, MINST!
Hjärnan skriker SOMMAR!!
 
Folket ställer sig framför spegeln och letar efter en solkysst hy och lurar sig själva att jovisst lite vacker rödbrun hy finns där som bara behöver några få minuter till i solen innan man se gyllenbrun ut.
 
Jag, pessimist som jag är tänker bara fan heller. Solarna på kartan ljuger, det blir svinkallt, det är ju värsta vargavinter än. Tar på mig min halsduk, min vinterjacka och mina vinter vantar. 
När jag sitter där på cykeln och svettas som om jag hade suttit i en 80 grader varm bastu och cyklar förbi halvnakna människor som sitter vid husväggen och njuter av solens strålar så kan jag ångra mig lite. 
 
Ångra att jag inte var lika solsjuk som alla andra som tar av sig nakna så fort solen dyker fram. Men så fort jag testar att ta av mig vantarna så blir mina händer så kalla av luften, som faktiskt bara är 10 grader varm att jag blir lycklig av att jag inte tror på sommar vid första ögonkastet.
Jag blir optimisten själv igen och börjar skrivar små kärleksdikter till solen.
 
Typiskt oss i Sverige att tro att det är sommar och vår så fort det blir plusgrader och soligt.
Typiskt oss i Sverige att tro att det är varmt att gå ut utan jacka alldeles för tidigt.
Typiskt oss svenskar att gå runt och frysa i vårsolen bara för att vi inte förstår att det bara är vår.
Typiskt oss svenskar att vara nakna på allmänna platser.
 
 

Publicerat: / Cirton- tänker

Mr. Grey

Jag läste böckerna om den sadistiska kvinnohataren och de var de sämsta jag läst. Inte bara för att en sadistisk kvinnomisshandlare målas upp som någonting jättebra, någonting som alla kvinnor vill ha och behöver utan för att tjejens väninna inte får en större roll, den enda i historien som inser den sanna bilden av idioten.

Förstår inte varför folk älskar böckerna, hur alla vill ha en sån man och ett sådant förhållande. Jag kan bara tala om att det inte är alls är kul eller bra för en människa att vara tillsammans med en psykopatisk manipulerande idiot som förstör ditt liv bara för att han är osäker på sig själv.

Och nu har jag gett två timmar av mitt liv för att se den sämsta filmen i mitt liv. En film som gick så sakta att man kunde gå bort i en kvart utan att ha missat någonting, en film utan handling och utan fängslande snygg man som det står i boken att han är.
 
Jag vill att kärleken till MR. Grey ska dö. Det finns andra mycket bättre sex böcker som handlar om romantik och inte kvinnohatare (har jag hört och jag tvivlar inte en sekund på det).

Sammanfattning om böckerna: 
Första boken handlar om en man som njuter av att se kvinnor lida och lyda honom. Han njuter av att slå kvinnor tills de inte kan gå för att sedan kunna ta hand om dom, han manipulerar kvinnor genom misshandel, sex och pengar för att de till slut ska tro att de enda de böjer är honom. Och han lyckas, han bryter ner en kvinna som aldrig varit i ett förhållande eller vet någonting om BDSM för att få som han vill. Hon är inte fri att göra som hon vill. För att han inte ska bli arg och slå henne måste hon bete sig som hans slav hela tiden.

De andra två böckerna handlar om ingenting. Böckerna hoppar från sex, till deckare, till skit, till dålig deckare igen.
Sen till slut och äntligen tog dom slut och jag har aldrig läst böcker så sakta i hela mitt liv. Det var 4 månader av mitt värdefulla liv. 

Se handlingen för vad den är och önskar aldrig att ni hade ett sånt förhållande någonsin. Alla förtjänar riktig kärlek.
 
 

Cirton

Jag dansar som en idiot och hoppas att du ser när jag hoppar upp och ner. Jag dansar som en idiot..