Publicerat: / Cirton- tänker

Onsdag.

Det fanns en tid då allt bestämdes av en annan och det låter som om alla verkar vilja ha tillbaka den tiden då de inte bestämde själva. 
Varför..
Jag kan med fjärilar i magen säga att det bästa med mitt liv är att jag bestämmer över mig och vem som ska få hjälpa mig att bestämma över mina beslut. 

Publicerat: / Cirton- tänker

Sollycka!

 Idag kände jag solens strålar komma in genom fönstret och värma min rygg. Jag kände mig så lycklig och speciell att jag var tvungen att skriva han med stort H en kärleksdikt.
Vilken kraft solen har som kan ändra ens humör så mycket, allt liv på jorden bestäms av solen. Jag har inte tänkt på hur mycket jag har saknat solen, jag har inte ens gett solen en tanke. Men solen är min Gud och jag förstod hur mycket jag har saknat den när den värmde min kropp och sinne. 
 
Men nu är det mörkt och kusligt där ute, jag önskar och hoppas verkligen att solen vill komma och hälsa på imån oxå.

Publicerat: / Cirton- tänker

Var det ödet.

Det var en gång mellan dröm och verklighet ett öde. Det som var menat att hända, det som var tvunget att hända, bestämt av universum- det förutbestämda.
 
Kan man skylla allting på en högre makt, är det okej att göra det? Kan man ärligt, helt och hållet sitta och tro att allting som händer i och runt om sitt liv, att det är någon annan som har bestämt det? Hur kan man inte förstå att det är ens egna handlingar som får saker och ting att hända, eller att inte hända. 
Visst det kan inte alltid vara så lätt att förklara vad det är som händer och har hänt, då är det ju självklart smidigt att sitta och tänka att det var förutbestämt av en högre makt, att det var ödet! 
 
Om man tror på (någon) Gud, tror man då att det är guden i fråga som bestämmer om människornas öden och hur funkar det då bestämmer guden alla människors liv eller bara de liv vars människor som tror på hen?
Om det finns en Gud med en himmel och man väljer att inte tro på den guden eller väljer en annan gud att tro på, hamnar man då i helvetet när man dör eller är helvetet oxå bara till för de som tror.. 
 
Ödet och karma går hand i hand,
om du gör bra ifrån dig kommer ditt öde att vara vackert och fint som en vackert blomstrande sommar äng fylld med kärlek och lycka
men..
om du gör dåligt ifrån dig kommer ditt öde ge dig otur livet ut, som en liten olycksfågen som bara får uppleva regn och kyla i de varmaste och vackraste stunderna.
 
Ödet var bara en dröm långt borta som lurade dig att inte tro på dig själv.

Cirton

Jag dansar som en idiot och hoppas att du ser när jag hoppar upp och ner. Jag dansar som en idiot..