Publicerat: / Cirton- tänker

Boost yourself.

Det är mycket viktigt att tänka bra och positiva tankar om sig själv. Att omvandla en negativ tanke till en positiv är inte alltid det enklaste men när man väl har lyckats med att omvandla en tanke går det lättare och lättare att tänka positiv om sig själv.Tillslut har man enbart positiva tankar i hjärnan. Nej om vi ska vara realistiska så kan man inte var 110 procent positiv.
Det är de negativa tankarna som talae om för oss vilka de positiva tankarna är och tvärtom.
Man får heller inte glömma att vara ärlig mot sig själv, när man gör fel så måste man kunna erkänna der och bättra sig, inget misstag är för litet för att rätta till.
 
Glöm för all del inte att ge dig själv positiva ord.
Du fixar det!
Du är vacker!
Du är intresserat!
 
 
Var stolt över dig själv, skryt och fira dina framgångar.
 
 

Publicerat: / Cirton- tänker

Livet.

När man hoppar rakt upp i luften och känner hur marken försvinner under fötterna, hur fri man känner sig när luften bär en uppåt och iväg.

Man kan sväva bort med tankarna, hamna på en helt annan plats och bara få finnas till i en perfekt värld. 
Jag har min lilla bänk framför fönstret som finns där för mig när jag behöver kolla upp mot himlens oändlighet och inte finnas till här på jorden. Som en egen måne jag kan åka till och komma tillbaka när allting ordnat sig.
 
Egentid är jätligt viktigt!

Publicerat: / Cirton- tänker

Änglar och demoner plus glitter.

 
Alla människor är inte lika mycket värda, fråga er själva vilka ni tycker inte borde få leva i frihet och i fröjd. Även om ni tror att ni tycker att alla är lika mycket värda så lurar ni bara er själva. 
Mänskliga rättigheter i all ära, det finns gränser!
 
Vissa människor är bara onda rakt igenom, hela hjärtat är svart och själen är bruten och de lär sig aldrig att tänka på någonting annat än bara sig själva, de är beredda att kliva över människor med vassa knivar till skor som både sprutar eld och droppar salt.
Vart tog deras ängel på axeln vägen?
Nog om andra mer om mig..
Min ängel finns alltid där bredvid mig, när om jag gör något dumt eller säger något dumt så är hon där med sitt glitter och och kastar det i mina ögon så att jag får skämmas. Min demon sparkar och slår på mina hjärnhalvor och provocerar mig till att göra dessa dumma saker.
Men jag vet i alla fall var som är rätt och fel, visst jag gör misstag och oftast räcker det inte med att jag gör misstaget en gång utan måste göra om det flera gånger innan jag inser att det verkligen var ett misstag. 
 
Jag lyssnar på min ängel för jag älskar glitter och det gör min kropp varm av lyckliga känslor, även om jag får det i ögonen, då ser jag att hela världen är fylld av glitter. 
 
Mer glitter åt folket, glitter gör mig glad.
 
 
 

Cirton

Jag dansar som en idiot och hoppas att du ser när jag hoppar upp och ner. Jag dansar som en idiot..